Make your own free website on Tripod.com

Rivendel

Ohjeita hoitajille

Etusivu
Uutiset
Hevoset
Tallitupa
Yhteys

Tällä hetkellä Rivendelissä on 13 hoitajaa, joista 3 on yksityishevosten hoitajia. 

Hoitajaksi?
Haluatko liittyä muiden hoitajien joukkoon? Hienoa. Hoitajaksi pääsee kertomalla nimensä, sähköpostiosoitteensa ja tietenkin mieluisan hoitohevosen. Aluksi voit ottaa vain yhden hoitohevosen. Myöhemmin määrää voi lisätä, jos tahtoo.

Hoitaminen
tapahtuu kirjoittamalla oman hoitohevosensa hoitopäiväkirjaan. Jos viimeisestä hoitokerrastasi on yli 3 viikkoa niin saat muistutusviestin. 

Kuukaudenhoitaja
-tittelin saavuttaa joka kuukausi parhaiten hoitanut hoitaja. Valintaan vaikuttavat aktiivisuus: oletko kilpaillut? Oletko hoitanut kuinka usein? Jne. Vahvoilla kilpailussa ovat myös hyvien, pitkien hoitokertomuksien kirjoittajat, vaikka he eivät juuri muuta tekisikään. Palkinto on 200v€, mainetta ja kunniaa. 

Kauppa
Haluaisitko ostaa hoitsullesi jotain? Se olisi hyvä tapa nostaa asemaasi kuukaudenhoitaja -kilpailussa. Tallituvan tallikauppa linkistä pääset kauppaan.

Muuta:

Muista ilmoittaa, jos hoitohevosellasi on jokin sairaus tai jotain tapahtuu esim. maastoretkellä. Ongelmat mailataan minulle.

Hoitajien Tasot:

TASO I 30p. 
I- tasolla saat siivota karsinoita, lakaista tallikäytävää, puhdistaa varusteita, harjailla hoitohevostasi, ja sekä viedä että hakea sitä tarhasta. Jos hoidat hieman villimmän puoleista oria, saat tuoda sen sisälle ja viedä ulos vasta II- tasolla.

TASO II 60p.
Edellä mainittujen tehtävien ohella saat laittaa hoitohevosesi valmiiksi ratsastajalle, kiireisinä päivinä verytellä sitä käynnissä maastakäsin, ja tehdä muita erilaisia harjoituksia maastakäsin. 

TASO III 90p.
Edellä mainittujen tehtävien ohella saat kiireisinä päivinä verytellä hevosta selästä käsin, tehdä maastakäsin kävelyretkiä, puunailla kisoja varten, letittää harjaa, pestä ja klipata.

TASO IV 120p.
Edellä mainittujen tehtävien lisäksi ruokien kanssa avustamista, ruokkimista valvovan silmän alla, rauhallista työskentelyä kentällä tai maneesissa käynnissä ja ravissa. Luvan saatuasi myös laukassa.

TASO V 150p.
Edellä mainittujen tehtävien lisäksi saat ruokkia, tehdä tarvittaessa iltatallin, ratsastaa myös laukassa ja esteillä. Pääset myös kisahoitajaksi kisareisuille.

TASO VI 180p. ja enemmän
Edellä mainittujen tehtävien lisäksi saat osallistua valmennuksiin, kilpailuihin jos tahdot (Joudut itse ilmoittautumaan ja ilmoittamaan kilpailut minulle) ja tehdä kunnon maastoretkiä.

teksti: riimuska